nieuws

Louis Verwimp najaarshuisshow

Retailing

Louis Verwimp najaarshuisshow

De najaarseditie van de Louis Verwimp Dealer Dagen komt er weer aan. Op zondag 29 september (10-18u) en maandag 30 september (10-21u) bent u weer van harte welkom in de showroom in Valkenswaard. Ook dinsdag 1 oktober is het nog mogelijk alle noviteiten in de merkenportefeuille van Verwimp te bekijken. Dat kan op afspraak met uw vertegenwoordiger.

Op de Dealer Dagen zijn de exclusieve fietscollecties 2014 te zien, onder meer Bikkel Bikes, Golden Lion, Haro & Premium Bikes, Johnny Loco, Gouden Leeuw, Dahon en Dedacciai. Dat gebeurt in samenwerking met een groot aantal fabrikanten en leveranciers die met een stand interactief aanwezig zijn. Zoals gewoonlijk zijn er veel aanbiedingen en palletacties.

Workshops iBee en Campagnolo EPS

Verwimp organiseert daarnaast nog een aantal workshops. In de technische ‘corner’ kunt u met al uw technische vragen over de e-bike Bikkel Bikes iBee op zondag en maandag doorlopend terecht. Ook de laatste technische nieuwtjes worden hier toegelicht. Verder is er een workshop Campagnolo EPS op maandag van 14.00 tot 16.00. Hierin krijgt u antwoord op technische vragen en uitleg over het nieuwe elektronische schakelen EPS, wat staat voor electronic power system. Voor deze EPS workshop dient u zich voor 26 september 2013 aan te melden via e.louwers@verwimp.nl. Op maandag is er tevens een doorlopende workshop Social Media.

Kans op dagje Porsche rijden

Leveranciers hebben hun eigen acties op de Verwimp dealer Dagen. Zo kunt u bij Qibbel uw eigen fietszitje ontwerpen bij aankoop van een assortiment. En bij Continental maakt u kans op een dagje Porsche rijden.

Reageer op dit artikel