nieuws

KCU Bike Event moet inspireren

Retailing

KCU Bike Event moet inspireren
Niet alleen KCU toont zijn nieuwe collectie op het KCU Bike Event, ook diverse distributeurs zijn aanwezig met stands, waarmee het KCU Bike Event een vakbeurs in het klein wordt.

Elk jaar in oktober introduceert Kruitbosch Cycle Universe (KCU) de nieuwe fietscollecties en collecties onderdelen & accessoires tijdens het KCU Bike Event. Dit jaar heeft het KCU Bike Event het thema ‘Inspiration Days’, en vindt het plaats op 7,8,14 en 15 oktober in de Home Boxx in Nieuwegein.

Naast de eigen fietsmerken van KCU, zullen ook de nieuwe collecties van diverse distributeurs te zien zijn op het KCU Bike Event. Onder meer Brooks, New Looxs, Basil en Schwalbe tonen hun nieuwste producten. In totaal zijn er meer dan twintig stands.

Sessies voor de tweewielerspecialist

Passend binnen het thema zullen er ook tal van interessante sessies zijn, waar de tweewielerspecialist aan kan deelnemen. Ook zal tijdens een catwalkshow de Cortina collectie van 2014 geïntroduceerd worden. Deze catwalkshow vindt plaats op 14 oktober en zal gelopen worden door de winnaars van de eerder gehouden Cortina modellenwedstrijd. Modeontwerper Janice zal ook aanwezig zijn tijdens deze avond. De modellen zullen de catwalk sieren waarbij ze de kleding dragen die Janice speciaal voor Cortina ontworpen heeft.

Reageer op dit artikel