nieuws

Gazelle’s nieuwe visie op dealerbeleid

Retailing

Gazelle’s nieuwe visie op dealerbeleid
Gazelle presenteert komende zondag en maandag de plannen voor het nieuwe collectiejaar 2014, Foto Gazelle

Op zondag 25 en maandag 26 augustus wordt in het geheel vernieuwde Gazelle Experience Center in Amersfoort de Gazelle Preview gehouden. Gazelle presenteert dan de plannen voor het nieuwe collectiejaar 2014, waaronder een nieuwe manier van samenwerken met haar dealers.

Union terug naar de vakhandel

Ook Union maakt gebruik van de gelegenheid om haar nieuwe collectie te tonen. Een belangrijke verandering bij Union is dat het merk weer verkrijgbaar zal zijn bij de vakhandel. De collectie zal zich met name richten op het midden segment.

Tijdens de Gazelle Preview wordt ook een tipje van de sluier opgelicht van de Gazelle campagne als Partner in Sport van NOC*NSF. Natuurlijk presenteert Gazelle tijdens deze Preview ook de gehele nieuwe collectie 2014.

Daarnaast worden diverse algemene presentaties en inhoudelijke workshops gegeven, met de belangrijkste veranderingen voor komend jaar.

Reageer op dit artikel