nieuws

Fietsveilingen.nl start radiocampagne

Retailing

Fietsveilingen.nl start radiocampagne

Fietsveilingen.nl biedt tweewielerspecialisten de mogelijkheid om hun overjarige fietsen online te laten veilen. Fietsveilingen.nl start op 2 september met een vijf weken durende reclamecampagne op RadioNL, om meer bekendheid te geven aan het online veilen van fietsen.

Het enige wat de rijwielzaak hoeft te doen om hun overjarige modellen te laten verkopen, zo zegt Fietsveilingen.nl, is de fietsen aanleveren. Pas wanneer een fiets verkocht wordt, moeten bemiddelingskosten betaald worden. Die bemiddelingskosten bedragen (ex BTW) €25,- euro wanneer een fiets wordt verkocht voor een bedrag tot €500,-, €37,50 wanneer de fiets tussen de €500,- en €1.000,- opbrengt en €50,- bij een verkoopprijs van meer dan duizend euro.

Fietsveilingen.nl ging begin 2012 van start, het concept slaat volgens mede-eigenaar Loes Faber steeds beter aan: “Steeds meer rijwielzaken weten ons te vinden om online hun overjarige modellen te verkopen. We vormen geen concurrentie voor de tweewielerspecialist, maar fungeren als een extra verkoopkanaal”, vindt Faber.

Reageer op dit artikel