nieuws

Augusta Business & Fun Event in Efteling

Retailing

Augusta Business & Fun Event in Efteling
De sprookjesachtige entree van De Efteling, waar Augusta dit jaar de 2014-producten van BBB presenteert.

Augusta Benelux organiseert jaarlijks het Business & Fun event voor de Benelux dealers en media. Op zondag 8 september gaat BBB zijn noviteiten in De Efteling presenteren. Augusta kiest hiermee dit jaar voor een nieuwe formule om de 2014-producten van BBB te presenteren. Alle dealers en media worden op één locatie en datum tegelijkertijd ontvangen, in tegenstelling tot de afgelopen jaren.

De dag zit boordevol noviteiten tijdens het plenaire deel, gevolgd door een additioneel programma waarbij jong en oud zich zullen vermaken. Een goede gelegenheid om in gesprek te komen met vakgenoten en BBB’s productontwikkelaars, marketingmensen en verkopers.

Efteling park bezoeken

Uiteraard is het mogelijk om het Efteling park te zoeken, daarnaast wordt de mogelijkheid aangeboden om te golfen, of onder begeleiding van Bart Brentjens een MTB-tocht te rijden in de Drunense Duinen.

Augusta Benelux opent op zondag 8 september om 10:00 uur de deuren van het Efteling theater. Om 12:45 uur zal het additioneel programma starten.

Reageer op dit artikel