nieuws

Specialized en CycleSoftware koppelen pakketten

Retailing

Specialized en CycleSoftware koppelen pakketten
ANP

Specialized Europe en CycleSoftware gaan hun automatiseringspakketten aan elkaar koppelen. Hierdoor kunnen geautoriseerde Specialized dealers binnen hun netwerk sneller en zorgvuldiger de bestellingen van Specialized fietsen en accessoires ingeven. Ook kunnen de dealers de bestellingen inlezen en verwerken in hun kassa- en voorraadsysteem.

De kans op fouten is hierdoor minimaal geworden. Er kunnen onder andere direct bestellingen worden geplaatst, actuele voorraadgegevens worden opgevraagd en pakbongegevens worden ingelezen. “Door deze vooruitstrevende koppeling kunnen we onze dealers dan ook zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Het blijvend verhogen en verbeteren van onze service richting onze dealers vinden we enorm belangrijk”, aldus Frank van Dulmen, Market Leader voor de Nederlandstalige markt van Specialized.
“Voor onze klanten wilden we graag samenwerken met Specialized, we kregen hier steeds meer vraag naar, mede ook door het openen van een Specialized Concept Store. Een mooie koppeling die veel werk uit handen zal nemen”, aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

Reageer op dit artikel