nieuws

Qwic Pop-up Store Kalverstraat Amsterdam

Retailing

Qwic Pop-up Store Kalverstraat Amsterdam
De laatste hand wordt gelegd aan de Qwic Pop-up Store in de Kalverstraat die woensdag 3 juli is geopend.

Qwic opent om zijn naamsbekendheid te vergroten eenmalig in het centrum van Amsterdam een Pop-up Store. Pop-up begint een bekend fenomeen te worden voor eenmalige winkels, restaurants, en zelfs hotels. Met de Qwic Pop-up Store wil het hippe merk de Urban Lifestyle producten meer onder de aandacht brengen van een jonger publiek.

Deze QWICStore is vanaf vandaag, woensdag 3 juli 2013, tot en met volgende week woensdag 10 juli 2013 geopend. De uitlevering van de producten verloopt via de Qwic-dealers. Op de vraag of een Qwic Pop-up Store ook nog in andere grote steden in Nederland zal verschijnen, antwoordt Dirk-Jan Hilboesen, marketing manager Qwic: “Nee, dit is eenmalig. Puur voor de naamsbekendheid onder een jongere kopersgroep.”

Het adres van de QWIC Pop-up store is Kalverstraat 101 te Amsterdam.

Reageer op dit artikel