nieuws

Profile ‘de Fietsspecialist’ introduceert gespreid betalen

Retailing

Profile ‘de Fietsspecialist’ introduceert gespreid betalen
De 150 fietsspecialisten van Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn sinds 1 juli 2013 officieel dealer van FietsDirectPlan.

De 150 fietsspecialisten van Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn sinds 1 juli 2013 officieel dealer van FietsDirectPlan. De Profile winkels melden zich momenteel aan voor de geschiktmaking van de pinterminal voor de FietsDirectPlan betaalkaart. “De landelijk opererende en bekende keten is een schitterende aanvulling op het bestaande dealernetwerk van FietsDirectPlan.” Aldus Gert Ruitenberg, woordvoerder van FietsDirectPlan. Het totaal van aangesloten winkels op het FietsDirectPlan platform komt met de aansluiting van Profile ‘de Fietsspecialist’ op bijna 600 en dat maakt FietsDirectPlan met afstand de grootste aanbieder van gespreid betalen in de rijwielbranche.

“Als Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn we permanent op zoek naar nieuwe diensten en producten die het serviceniveau aan onze klanten kunnen verhogen. Als u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ koopt, weet u 100% zeker dat u krijgt wat u verwacht. Elke fiets wordt op vitale punten gecontroleerd en rijklaar afgeleverd. Ook gespreid betalen hoort daarbij. Om het de consument allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij onze gespreid betalen wijze tot wel 3500,- euro op nieuwe fietsen en accessoires aan. Ons inzien past dit geheel in het huidige tijdsbeeld, waar de consument niet alleen vanuit een krimpend spaarpotje, of juist de aanschaf van een wat duurdere e-bike maar ook vanuit flexibiliteit en anonimiteit zelf bepaald waar, wanneer en met welke betalingsvorm te kopen. Met name de flexibiliteit waarbij de consument zelf de looptijd en maandtermijnen kan kiezen en zelf alles anoniem online kan inregelen via FietsDirectPlan past precies in dat plaatje.” Aldus Nicolette Lohman, Marketing manager voor Profile ‘de Fietsspecialist’.

“Niet alleen is het een perfecte aanvulling op het servicepallet van Profile, maar door de connectie tussen online en offline van FietsDirectPlan kan de consument op http://www.profiledefietsspecialist.nl/fietsdirectplan/ direct een aanvraag doen en vervolgens in de winkel met de FietsDirectPlan betaalkaart betalen. Dit is geheel in lijn met onze strategie om de webshop en de fysieke winkels dichter bij elkaar te brengen. FietsDirectPlan zorgt dat wij onze klanten de voordelen van anoniem flexibel betaalgemak kunnen bieden zonder daarbij de relatie tussen klant en winkelier aan te tasten.”

Reageer op dit artikel