nieuws

Meer merkbeleving in nieuwe winkel Ten Tusscher

Retailing

Meer merkbeleving in nieuwe winkel Ten Tusscher
Door per merk dieper in te gaan op het assortiment heeft Ten Tusscher meer merkbeleving gecreëerd.

Na een verbouwing van vier maanden werd onlangs de nieuwe winkel van Jan en Sylvia ten Tusscher feestelijk geopend. Opvallend in de winkel is de speciale shop-in-shop van Cannondale.

“Naast fietsen vinden onze klanten hier verder werkelijk alles: van helmen en schoenen tot fietsonderdelen en kleding. Wij zijn dieper ingegaan op het assortiment en hebben op deze manier meer merkbeleving gecreëerd”, geeft Jan ten Tusscher aan.
Dit was de derde verbouwing nadat de ouders van Jan ten Tusscher in 1967 hun fietsenwinkel van niet meer dan 25 vierkante meter in Enschede openden. Inmiddels is de naam Ten Tusscher in de wijde omgeving al jaren een begrip onder fietsers. Door de aankoop van een extra pand heeft Ten Tusscher nu twee ingangen en is het winkeloppervlak verdubbeld.

Pro Shop van Assos

Door de verdubbeling van het winkeloppervlak hebben de bekende merken een eigen plek gekregen  Naast Cannondale krijgen ook Specialized en Trek extra aandacht in de winkel. Verder is er een speciale afdeling voor elektrische fietsen en heeft Ten Tusscher als eerste in Nederland een Pro Shop van Assos. Jan ”De uitstraling van de winkel is enorm veranderd. Alles is ruimer en overzichtelijker opgezet.”

Niet alleen sportfietsen

Ten Tusscher is vooral bekend van de sportfietsen, maar volgens Sylvia ten Tusscher is het aanbod van Ten Tusscher heel divers. “Naast de bekende en gespecialiseerde sportmodellen kunnen klanten bij ons ook prima terecht voor gezinsfietsen en e-bikes. Mensen komen van heinde en ver om onze winkel te bezoeken. Daar doen wij het voor. Samen met onze medewerkers vormen we een servicegericht en deskundig team dat altijd klaar staat voor iedere klant.”

Reageer op dit artikel