nieuws

DVD over 100 jaar Tour de France bij Bike Totaal

Retailing

DVD over 100 jaar Tour de France bij Bike Totaal
Mooie DVD over 100 jaar Tour de France.

Klanten bij Bike Totaal krijgen bij aankoop van een fiets een mooie DVD ‘The Tour – The Legend of the Race’ over de 100e Tour de France cadeau. Deze prachtige documentaire werpt nieuw licht op 100 jaar Tour de France.

De DVD actie bij Bike Totaal loopt tot en met 26 augustus a.s. De 100 jaar oude Tour kent een bewogen historie, met veel ups en downs, triomfen en schandalen, die keer op keer in het tijdsbeeld pasten. Eén belangrijk kenmerk van de Tour is echter nooit veranderd: het sterke gevoel van identificatie dat het publiek met de renners heeft.

Mythische figuren

Het zijn mythische figuren, die toegankelijk, maar tegelijkertijd heel onbereikbaar zijn. In deze film wordt de menselijke kant van de Tour uitgelicht, aan de hand van verhalen van een keur van helden die niet alleen symbool staan voor de Tour, maar ook voor een tijdperk.

Persoonlijke verhalen

Mannen als Coppi, Bobet, Anquetil, Poulidor, Merckx, Hinault, Indurain en Armstrong belichamen in deze film hun generatie. Al die persoonlijke verhalen worden in ‘The Tour – The Legend of the Race’ met behulp van archiefbeelden heel vernuftig verweven met het verhaal van de Tour de France zelf, met als doel een even tijdloos als heroïsch sportverhaal te vertellen.

Reageer op dit artikel