nieuws

Shimano start webshop met teamkleding

Retailing

Shimano start webshop met teamkleding
Met de webshop verkoopt Shimano voor het eerst direct aan consumenten.

Shimano is gestart met de online verkoop van Argos-Shimano teamkleding en merchandise-artikelen. Via de webshop kan de consument rechtstreeks Shimano shirts, jacks, Argos-Shimano wielerkleding en aanverwante artikelen zoals petjes en tassen kopen. Shimano is, naar men zegt, de webshop gestart vanwege de grote vraag naar deze merchandise-artikelen, die tot nu toe voor consumenten nergens waren te krijgen.

Shimano stelt dat het gaat om promotionele producten die niet bij de vakhandel of op evenementen te verkrijgen zijn, maar die de fietser met een passie voor het fietsen en voor Shimano graag wil kunnen laten zien. Niet alle merchandise-artikelen zijn te kopen via de webshop, aangezien deze nog in een testfase is. De webshop is beschikbaar voor Europese consumenten en gemaakt in een Nederlandse en Duitse versie.

Promotionele producten

Marc van Rooij, President Shimano Europe Holding: “Deze webshop biedt ons de kans om onze promotionele artikelen zoals kleding en petjes te verkopen aan onze fans. Consumenten stellen ons heel vaak de vraag waar ze Shimano Teamkleding en aanverwante artikelen kunnen kopen. Nu kunnen we ze doorverwijzen naar onze webshop. We geven onze fans hiermee een gelegenheid om hun passie voor fietsen te tonen.”

Geen onderdelen via webshop

Van Rooij benadrukt dat de webshop uitsluitend is bedoeld voor de verkoop van merchandise-artikelen. “We verkopen geen Shimano fietsonderdelen via deze webshop.”

Reageer op dit artikel