nieuws

Louis Verwimp gekoppeld met CycleSoftware

Retailing

Louis Verwimp gekoppeld met CycleSoftware
Dankzij het CycleSoftware DoorleverPlatform voor de b-2-b uitwisseling van tweewielers, hoef je geen nee meer te verkopen aan je klant.

De leverancierskoppeling tussen Louis Verwimp B.V. en CycleSoftware is een feit. Voor klanten van Louis Verwimp B.V. is werken met CycleSoftware een stuk eenvoudiger geworden.

Men kan nu de pakbonnen importeren van de binnengekomen bestellingen en ook de real time voorraad opvragen. Het artikelbestand wordt voortaan automatisch ingelezen, waardoor altijd de laatste informatie beschikbaar is. Ook kan men nu direct een bestelling plaatsen vanuit CycleSoftware.

“Een behoorlijk deel van onze klanten doet zaken met Louis Verwimp B.V. Wij vinden het belangrijk om deze koppeling goed te integreren, omdat wij het de klanten het zo makkelijk mogelijk willen maken,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

“We kregen van onze dealers steeds vaker de vraag om ons artikelbestand aan CycleSoftware aan te leveren. Nadat het contact was gelegd,  heeft CycleSoftware hier direct werk van gemaakt. De samenwerking is bijzonder prettig verlopen,” aldus Louis Verwimp.

Reageer op dit artikel