nieuws

De Vakantiefietser viert 10-jarig bestaan

Retailing

De Vakantiefietser viert 10-jarig bestaan
In het boek ‘Wat beweegt je?’ van De Vakantiefietser zijn bijzondere (reis)verhalen van klanten gebundeld.

Begin juni is het boek ‘Wat beweegt je?’ uitgekomen. Dit boek is uitgegeven ter ere van het 10-jarig jubileum van De Vakantiefietser. Gaele Strootman, ex-monteur van De Vakantiefietser, heeft het afgelopen half jaar zeventien klanten geïnterviewd die allemaal een bijzonder verhaal hebben. Deze verhalen zijn gebundeld in het boek.

Voor alle klanten die bij De Vakantiefietser een fiets hebben aangeschaft, heeft de Amsterdamse winkel een speciale actie, waarmee ze het boek bij gratis kunnen ophalen bij de winkel. Eigenaar Eric Schuijt: “Ik vind het fijn dat ik op deze manier iets terug kan doen, want De Vakantiefietser bestaat bij de gratie van zijn klanten.”

Geschiedenis van De Vakantiefietser

Schuijt vertelt: “Op 5 april 2003 was de opening. Al mijn spaargeld had ik in de winkel gestoken en het eerste jaar deed ik alles zelf. 10 jaar later is De Vakantiefietser marktleider op het gebied van vakantiefietsen en accessoires. De Vakantiefietser is de grootste dealer van Koga Signature en Santos Travelmaster, en een van de grootste Idworx dealers.”

Vakantiefietser App

Ook op andere manieren timmert Schuijt hard aan de weg. “Onze reis- en reparatiefilmpjes zijn inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken, en we geven een aantal boeken in eigen beheer uit, zoals Fietspech dat dit jaar in de 4e druk uitkomt en vertaald is in het Engels en Turks; het GROTE Fietsvakantieboek, de ‘bijbel’ voor iedereen die op fietsvakantie gaat, en De Wereldfietser, dat een handreiking biedt voor het maken van een wereldreis en waarvan volgend jaar de 8e druk uitkomt. Onze website trok het afgelopen jaar 151.112 unieke bezoekers en op de Vakantiefietser App staan allerlei nuttige reparatietips.”

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen. ‘Wat beweegt je?’ is te koop voor € 19,90.

Reageer op dit artikel