nieuws

Bikes & Retail en SKS gaan samenwerken

Retailing

Bikes & Retail en SKS gaan samenwerken
Christon Geurten en Paul Harder van SKS Germany met rechts Perry Jansen.

Onlangs hebben de retailorganisatie Bikes & Retail te Heesch en de Duitse fabrikant van fietsonderdelen en –accesoires SKS Germany uit het Sauerlandse Sundern een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Door deze overeenkomst kunnen de bij Bikes & Retail aangesloten ondernemers de artikelen van SKS Germany rechtstreeks van de fabriek afnemen. Hiermee profiteren zij van een compleet aanbod, nalevering van vervangingsdelen en een extra lange garantietermijn van vijf jaar. De ondernemers van Bikes & Retail worden door SKS voorzien van talrijke POS- en promotiematerialen.

Duits familiebedrijf

Algemeen directeur van Bikes & Retail Perry Jansen: “Met SKS Germany hebben we een al jaren succesvolle partner in huis gehaald. De producten van SKS Germany staan om de hoge kwaliteit bekend. Kwaliteit is ook wat onze organisatie en de aangesloten leden nastreven. SKS Germany is een echt merk, het is een Duits familiebedrijf dat kwaliteit zonder compromissen maakt. Anders en een beetje eigenwijs. Het familiegevoel van SKS Germany past ons heel goed.”
Rayonmanager voor Zuid-Nederland Christon Geurten: “Bikes & Retail niet is de grootste retailorganisatie van Nederland maar er zit wel veel kwaliteit bij de ondernemers. Dat is voor SKS Germany een belangrijke overweging geweest om de samenwerking te zoeken. Ik verheug mij samen met collega Paul Harder (Rayonmanager Noord-Nederland) zeer op de samenwerking met Bikes & Retail en de bij haar aangesloten ondernemers”.

Rayonindeling Nederland

Noord-Nederland, postcodegebieden 1000 t/m 2199, 3800 t/m 3899, 6500 t/m 9999:
Paul Harder (e-mail: paul.harder@sks-germany.com)
Zuid-Nederland, postcodegebieden 2200 t/m 3799, 3900 t/m 6499:
Christon Geurten (e-mail: christon.geurten@sks-germany.com)

Reageer op dit artikel