nieuws

Bike Totaal team haalt ruim 40.000 euro op bij Alpe d’HuZes

Retailing

Bike Totaal team haalt ruim 40.000 euro op bij Alpe d’HuZes
Het Bike totaal Zinvol op je zadel team.

Het Bike Totaal team heeft vorige week ruim 40.000 euro opgehaald bij Alpe d’HuZes 2013. De teamleden zijn tot het uiterste gegaan om zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen. Het eindresultaat mag er zijn: Rico Scholten behaalde 3 keer de top, Minze Kramer 4 keer, Arie-Willem Stout en Nol van der Velden 5 keer, André Wolters, Niels Buiting, Ewout Paats en Jeroen Schrijver 6 keer.

“Het was een fantastische ervaring”, vertelt Ewout Paats. “De eerste rit omhoog reden we nog in het donker en je zag langzaam de zon achter de bergen tevoorschijn komen. Wat een prachtige omgeving voor dit fantastische evenement. Tot en met de vierde beklimming ging het me goed af, maar tijdens de vijfde beklimming kreeg ik het zwaar. Opgeven is geen optie dus ik heb doorgezet en de toeschouwers hebben mij echt de berg op geschreeuwd! De zesde keer had ik nog een extra uitdaging, want ik had een kinderzitje achterop om nog meer sponsorgeld op te halen. Ik had verwacht dat dit de zwaarste beklimming zou zijn, maar door alle steun en het gejuich van de toeschouwers was ik sneller boven dan verwacht en heb ik mijn doelstelling om 6 keer de Alpe d’Huez te beklimmen behaald!”
De sponsoractie Alpe d’HuZes 2013 heeft nu al ruim 25 miljoen euro opgebracht.. Het definitieve bedrag wordt in oktober tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt. Dit jaar deden er 7814 deelnemers mee aan de Alpe d’HuZes.

Reageer op dit artikel