nieuws

Zware 24-uursrace Elektrische Wielerploeg bij Cycling Zandvoort

Retailing

Zware 24-uursrace Elektrische Wielerploeg bij Cycling Zandvoort
De Elektrische Wielerploeg die meedeed aan de 24-uursrace.

BOVAG deed afgelopen weekend mee aan Cycling Zandvoort. BOVAG was hoofdsponsor van de 24-uursrace en deed mee aan die race met de Elektrische Wielerploeg. Henk Lubberding trad op als ploegleider. Harde wind, kou en regen maakten het rijden in de nacht op het donkere duinencircuit extra zwaar, maar het team weerde zich kranig. Het slechte weer drukte helaas wel de bezoekersaantallen.

Tijdens dit nieuwe weekendevenement voor recreatieve en sportieve fietsers kon op het Zandvoortse circuit onder meer met e-bikes worden proefgereden en gaf BOVAG voorlichting over e-bikes aan alle bezoekers. BOVAG is met de Elektrische Wielerploeg op 15 en 16 juni te vinden op het nieuwe Papendal Bike Event. Verschillende fietsactiviteiten worden samengesmolten tot één groot evenement rond wielrennen, mountainbiken, BMX, sportief fietsen en E-bikes. Bezoekers kunnen deelnemen aan wedstrijden, tochten en clinics, en genieten van demonstraties, races én de BOVAG Bike Expo: rond het thema e-bikes kunnen diverse promostands worden bezocht.

Lokale activiteiten

De Elektrische Wielerploeg kan door de BOVAG-leden ook ingezet worden bij lokale activiteiten. Marcel Beukers (Beukers Bike Centre) is een van degenen die zelf een succesvol evenement realiseerden met de Elektrische Wielerploeg. “We hadden veel publiciteit in de aanloop naar het evenement dat we half mei hebben georganiseerd. Het is heel goed opgepakt door de pers”, zegt Beukers. “Op de dag zelf waren ondanks een wat regenachtig begin alle testfietsen voortdurend in gebruik. Het evenement zal de komende weken zeker zijn weerslag hebben op de verkoop.” Beukers maakte gebruik van een uitgebreid ondersteuningspakket, van flyers tot ploegleiderswagen. Zijn klanten worden lid van de Elektrische Wielerploeg. “De campagne biedt echt een goede ondersteuning.”

Reageer op dit artikel