nieuws

WilMar Retail klaar voor Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche

Retailing

WilMar Retail klaar voor Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche
Inmiddels werken de meeste leveranciers in de tweewielerbranche volgens de DST standaard, WilMar Info Systems is daar nu ook een van.

Het WilMar Retail programma is klaar met de standaardisatie die de stichting Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST) heeft gesteld. Hierdoor kan Wilmar Retail de meest actuele gegevens van artikelen in een uniform formaat aanbieden.

De tweewielerbranche verandert snel. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang dat je als ondernemer beter en sneller kunt inspelen op de vraag uit de markt, en zeker in de huidige economische omstandigheden is het belangrijk om onnodige kosten uit de bedrijfsprocessen te halen. Digitaal samenwerken met partners in de keten is een van de instrumenten hiervoor.

Pilots

Op dit moment testen verschillende ondernemers, onder meer klanten van WilMar Retail, of de data van de leveranciers voldoet aan de eisen die door de stichting DST zijn gesteld en geven suggesties om de gegevens en de uniformiteit te verbeteren.

“Wij verwachten met deze stap weer dichterbij gekomen te zijn tot het gestandaardiseerd aanleveren van bestanden, waar de dealer veel profijt van kan hebben. Voornamelijk een uniforme benaming van verschillende leveranciers voor hetzelfde product door de hele keten, betekent een enorme verbetering voor de tweewielerondernemer,” aldus Robbin Biesheuvel van Wilmar.

Reageer op dit artikel