nieuws

Thema: winterproducten en vuurwerk

Retailing

Thema: winterproducten en vuurwerk
In het juni-/julinummer van Tweewieler, met als thema ‘Winterseizoen’, plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste producten op het gebied van vuurwerk en producten als schaatsen en snowboards.

In het gecombineerde juni/julinummer van Tweewieler besteden we extra aandacht aan het thema ‘Winterseizoen’. In dit thema zal aandacht besteed worden aan producten die in de winter in veel tweewielerbedrijven verkocht worden, zoals schaatsen en vuurwerk. De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers van relevante producten om ons nieuws en informatie toe te sturen.

In dit thema plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste producten voor het winterseizoen. Tot 23 mei 2013 kunt u uw noviteiten op het gebied van schaatsen, snowboards en vuurwerk en andere relevante producten sturen naar tweewieler@reedbusiness onder vermelding van ‘Thema Winterseizoen’.

Alvast hartelijk dank voor uw inzendingen.

Reageer op dit artikel