nieuws

Shirtsponsors Bike Totaal team brengen 16.000 euro op

Retailing

Shirtsponsors Bike Totaal team brengen 16.000 euro op
Het Bike Totaal team probeert het recordbedrag van vorig jaar te overtreffen.

Afgelopen weekend heeft het Bike Totaal team de Alpe d’HuZes teamkleding opgehaald waar de namen van de shirtsponsors prominent op te zien zijn. De shirtsponsors hebben bij elkaar al 16.000 euro aan sponsorgeld opgebracht.

Over minder dan een maand is het zover: Alpe d’HuZes 2013. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave, maar het Bike Totaal Zinvol op je zadel team is er klaar voor.

Recordbedrag overtreffen?

Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Het Bike Totaal team fietst dit jaar voor de derde keer mee. “Om het sponsorbedrag van vorig jaar te overtreffen gaan we donderdag 6 juni met z’n allen tot het uiterste om  zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. We zijn hard aan het trainen om onze doelstelling op de berg te kunnen behalen. We hebben onlangs de Volta Limburg Classic gereden waarin we sneeuw, kou en 2.400 hoogtemeters getrotseerd hebben en op Hemelvaartsdag hebben we de Klimclassic gereden met 2.500 hoogtemeters door de Belgische Voerstreek en de Ardennen. Beide tochten waren een uitstekende voorbereiding op de Alpe d’HuZes,” vertelt Bike Totaal ondernemer Arie-Willem Stout uit Rhoon.

Antistrijkstokbeleid

Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Hiermee garandeert Alpe d’HuZes dat 100% van het sponsorgeld ook daadwerkelijk ten goede komt aan onderzoek dat bijdraagt aan haar missie: anderen inspireren en faciliteren om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Doneer direct! http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/bike-totaal-zinvol-op-je-zadel

Reageer op dit artikel