nieuws

Oneway Distribution contractleverancier Bikes & Retail

Retailing

Oneway Distribution contractleverancier Bikes & Retail
Lennard van Winden van Oneway Distribution (links) en Perry Jansen van Bikes & Retail schudden elkaar de hand na het ondertekenen van het contract.

Bikes & Retail heeft Oneway Distribution toegevoegd aan hun bestand van contractleveranciers. Voor de winkels van Bikes & Retail zijn de sportieve merken van Oneway Distribution als Answer, Crud, Hayes, Juice Lubes, Manitou, Rapid Racer Products, Sun Ringlé, Syntac, Fulcrum en Spiuk een welkome aanvulling.

Perry Jansen van Bikes & Retail en Lennard van Winden van Oneway Distribution hebben grote verwachtingen van met name het Spaanse merk Spiuk. “Dit merk, in eigen land marktleider, heeft een compleet en modieus aanbod op het gebied van helmen, jerseys, vesten, shorts, broeken, handschoenen, sokken, ondergoed, schoenen maar ook zonnebrillen. Met name het feit dat dit merk ooit is gestart door drie sporters met een voorliefde voor fietsen, is nog altijd zichtbaar”, aldus Perry Jansen, directeur van Bikes & Retail.

Reageer op dit artikel