nieuws

Elektrische Chevrolet voor BOVAG Elektrische Wielerploeg

Retailing

Elektrische Chevrolet voor BOVAG Elektrische Wielerploeg
Ploegleider Henk Lubberding van BOVAG Elektrische Wielerploeg staat de elektrische Chevrolet Volt ter beschikking.

BOVAG heeft begin dit jaar de Elektrische Wielerploeg opgericht. Onder het motto ‘Fietsen met de beste ondersteuning’ vormt deze ploeg de drager van een landelijke actiecampagne die de relevantie en bekendheid van de e-bike moet versterken. Ploegleider is voormalig profwielrenner Henk Lubberding. En als ploegleidersauto staat Lubberding de elektrische Chevrolet Volt ter beschikking.

Geen wielerploeg zonder ploegleidersauto en voor de BOVAG wielerploeg kwam één auto in aanmerking, de Chevrolet Volt. Elektrisch maar ook met een grote actieradius. Frank Tanke, Country Manager van Chevrolet Nederland: “Uiteraard werkt Chevrolet graag mee aan dit initiatief door een Volt ter beschikking te stellen, want wij dragen duurzame mobiliteit een warm hart toe. En dragen daar ook aan bij door de elektrische Chevrolet Volt op de markt te brengen, en binnenkort de volledig elektrische Chevrolet Spark EV. Terwijl onze General Motors stalgenoot Cadillac dit jaar ook de elektrische Cadillac ELR zal introduceren.”

24-uurs race op Circuit Zandvoort

Op zaterdag 25 mei om 15.00 uur wordt het startschot gegeven en duiken op Circuit Zandvoort fietsers, waaronder een Sterrenteam bestaande uit bekende Nederlanders, en de Elektrische Wielerploeg, voor de eerste maal de welbekende Tarzanbocht in. In de pitstraat krijgt elk team een eigen ‘pitbox’ aangewezen. Een deel van de opbrengst van Cycling Zandvoort komt ten goede aan Stichting SAM die dolfijntherapie verzorgt voor kinderen met het syndroom van Down of autisme en aanverwante stoornissen

Reageer op dit artikel