nieuws

Deltion Tweewielerinnovatiebeurs 2013

Retailing

Deltion Tweewielerinnovatiebeurs 2013
Maandag 13 mei van 14.30 tot 19.00 uur is de Deltion Tweewielerinnovatiebeurs 2013.

Het Deltion College in Zwolle organiseert op maandag 13 mei een platform voor innovatie en vakmanschap, de Deltion Tweewielerinnovatiebeurs. Het Deltion College is een van de grootste opleiders voor de tweewielerbranche in Nederland. Door de strategische ligging zijn er veel contacten met fabrikanten en toeleveranciers uit deze branche.

Samen met een aantal strategische partners wil het Deltion College invulling geven aan een platform gericht op de ontwikkeling, productie, assemblage, sales en aftersales van producten voor de tweewielerbranche. Om deze ambitie waar te maken organiseert het Deltion College op maandag 13 mei 2013 de Tweewielerinnovatiebeurs. Een unieke beurs waar fabrikanten, toeleveranciers, retailers, monteurs en onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en ideeën met elkaar kunnen delen.

Workshops

Uitwisseling van kennis staat voorop en om daar invulling aan te geven, worden onder meer door Nijland, SRAM, Shimano en Flevobike interessante workshops aangeboden. Ook zal er een workshop verzorgd worden door het Polymer Science Park (PSP) gericht op de mogelijke toepassingen van kunststof en coating in de tweewielerindustrie. De Tweewielerinnovatiebeurs is een eerste stap om te komen tot een platform voor innovatie en vakmanschap in de tweewielerbranche.

Iedereen werkzaam in de tweewielerbanche welkom

Bent u werkzaam voor of in deze branche dan is deze beurs voor u interessant en bent u van harte welkom op het Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marco Hendriksen, 06- 52 65 71 87, mhendriksen@deltion.nl. De Deltion Tweewielerinnovatiebeurs is van 14.30 tot 19.00 uur.

Reageer op dit artikel