nieuws

Bellen via internet bij CycleSoftware

Retailing

Bellen via internet bij CycleSoftware
Bellen via internet geïntegreerd in CycleSoftware.

Steeds meer winkels maken gebruik van bellen via internet, kortweg VoIP. Bellen via internet biedt veel voordelen en bovendien zijn de tarieven voordelig. Hierdoor is VolP uitermate interessant voor het MKB. CycleSoftware heeft een module ontwikkeld om VolP te integreren in het automatiseringssysteem.

Wanneer de ondernemer van deze module gebruikmaakt, biedt dat een aantal extra mogelijkheden. De module ‘kijkt’ of het nummer waarmee de klant belt, al bekend is in CycleSoftware. Als dit het geval is, ziet die meteen de historie van de klant en kan desgewenst een reparatie inplannen of een bestelling invoeren. Ook kan men vanuit deze klantgegevens zelf de klant bellen. Hiervoor is alleen een klik op de link nodig. Om onze module te activeren is een VoIP dienst van Broadsoft vereist.

Persoonlijke aanpak

“De persoonlijke aanpak richting de klant wordt steeds belangrijker. Door deze module kan de ondernemer direct de historie van de klant inzien, waardoor tijdens het telefoongesprek niet naar persoonlijke gegevens hoeft te worden gevraagd. De klant zal zich echt gekend voelen en het is tevens gemakkelijk voor de ondernemer, want het scheelt ook weer tijd,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

Reageer op dit artikel