nieuws

Schwalbe opent dealershowroom in Hoofddorp

Retailing

Schwalbe opent dealershowroom in Hoofddorp

Vanwege de grote vraag naar Schwalbe shopsystemen heeft Schwalbe Nederland in haar pand in Hoofddorp een speciale dealershowroom geopend.

“We merken dat er een enorme behoefte is aan informatie omtrent de mogelijkheden voor winkelinrichting en presentatie,”aldus Stefan Treling van Schwalbe. “De mogelijkheden met een Schwalbe shopsysteem, waar er inmiddels al zo’n 500 van geplaatst zijn in Nederland, zijn zeer uitgebreid. In onze nieuwe showroom presenteren we alle mogelijke opstellingen van het Schwalbe shopsysteem, de dealer kan hier vrijuit een keuze maken voor zijn of haar eigen winkel.”

“Op dit moment krijgen we tevens veel aanvragen van bestaande ‘shopsysteem-klanten’ die hun Schwalbe shop willen wijzigen en/of uitbreiden. Ook voor hen is onze nieuwe showroom een ideale uitkomst om te ontdekken wat de mogelijkheden precies zijn,’zegt Treling.

Iedere fietsdetaillist kan, na het maken van een afspraak, Schwalbe Nederland bezoeken.

Reageer op dit artikel