nieuws

Louis Verwimp start met promotie richting consumenten

Retailing

Groothandel Louis Verwimp is gestart met een rechtstreekse communicatie richting consumenten. Als eerste is www.italiancycling.nl gelanceerd waarop alles over de Italiaanse merken van Louis Verwimp (Campagnolo, Outwet, Dedacciai, Miche en Deda Elementi) te vinden is. Naast de website is er een Facebook en een Twitter account voor Italian Cycling aangemaakt.

Louis Verwimp start met promotie richting consumenten
Op de site is alles te vinden over de Italiaanse merken van Louis Verwimp.

“Binnenkort gaan we een speciale website gaan maken voor Electric Cycling en Extreme Cycling. Zo kunnen we de diverse merken onder één noemer onder de aandacht brengen van de juiste doelgroepen.” Met daarnaast een Facebook en Twitter account voor beide segmenten.

 

Website: www.italiancycling.nl

Facebook: http://www.facebook.com/ItalianCycling

Reageer op dit artikel