nieuws

Juncker-SRAM wielertocht voor dealers

Retailing

Juncker-SRAM wielertocht voor dealers
Kasseien en klimmetjes voor Juncker-dealers tijdens de Juncker-SRAM Ride Arnhem-Posbank-Arnhem.

Juncker Bike Parts organiseerde afgelopen zondag samen met SRAM een wielertocht voor haar dealers: de Juncker-SRAM Ride Arnhem-Posbank-Arnhem.

De vijftig deelnemers fietsten onder begeleiding van medewerkers van SRAM en Juncker Bike Parts een fraaie tocht van zo’n zeventig kilometer. Op de Posbank werden flinke heuvels beklommen en rond Oosterbeek kregen de renners een stuk kasseien voorgeschoteld. Na afloop keek iedereen samen op een groot scherm naar Parijs-Roubaix. Juncker Bike Parts heeft al vaker een fietstocht voor dealers georganiseerd. “We vinden dit een leuke manier om persoonlijk contact met onze klanten te hebben”, aldus directeur Chiem de Winter.

Reageer op dit artikel