nieuws

Fietscity lanceert eigen TV-kanaal

Retailing

Fietscity lanceert eigen TV-kanaal
Alle Fietscity-vestigingen, zoals Fietscity Hannink in Haaksbergen, presenteren zich middels een fraaie video op fietscity.tv.

Franchiseformule Fietscity lanceert haar eigen online TV-kanaal: fietscity.tv. Hierop staan diverse video’s die maandelijks worden aangevuld met nieuwe items. Er zijn twaalf franchisenemers en van elke winkel is een promotiefilm gemaakt die de kijker een goede indruk geeft van de winkel en de medewerkers.

De filmpjes op fietscity.tv hebben een leuke en humoristische verhaallijn. Daarnaast zijn er filmpjes waarin Fietscity de kijker een helpende hand biedt met diverse reparatietips, van een band plakken tot en met remblokjes vervangen.

Op de site ook een top 20 video’s van fietsen die Fietscity in haar assortiment heeft. Per fietsgroep zijn de meest populaire en/of bijzondere fietsen met een goede prijs-/kwaliteitverhouding geselecteerd. Elk model is 360 graden gefilmd en buiten, al fietsend, zijn mooie shots genomen zodat men een goede indruk van de fiets krijgt.

Kijkje in distributiecentrum

De video ‘Van producent naar consument’ (zie onderaan dit artikel) geeft een blik achter de schermen. Je ziet de productie van fietsen, hoe fietsen rijklaar worden gemaakt in het distributiecentrum van Fietscity  tot en met de verkoop aan de klant. De fietsen staan bij Fietscity 100% rijklaar in de winkel.

Fietscity.tv blijft in beweging

Maandelijks zullen er diverse nieuwe video’s online worden geplaatst met onderwerpen als: fietsfashion, acties, fietstips, fietsfun en interviews met medewerkers.

De video’s zijn ook te vinden op het YouTube kanaal van fietscity.

Reageer op dit artikel