nieuws

Dealerdag KCU in Sportcentrum Papendal

Retailing

Dealerdag KCU in Sportcentrum Papendal
De ervaren mtb-ers onder de KCU-dealers konden aan de slag op de Olympische trainingsbaan.

Veertig klanten van Kruitbosch Cycle Universe kwamen maandag 22 april naar Olympisch Sportcentrum Papendal (Arnhem) voor de KCU Sport Dealerdag. In de ochtend waren er presentaties van Schwalbe, MET helmen, Cyclon, Ergon, Topeak en KMC.

Na de lunch in Restaurant 2028 (het jaar dat de Olympische Spelen in Nederland georganiseerd worden?) volgde een mtb-tocht in de bossen rond Papendal onder leiding van MTBClinic.nl. De dealers van KCU leerden onder andere wat de juiste houding tijdens het mountainbiken is, hoe je behendig kunt sturen en hoe je over allerlei obstakels kunt springen. Daarnaast kregen de gevorderde bikers de mogelijkheid om hun technische vaardigheden verder te ontwikkelen door op de Rock Garden te rijden. Deze baan is speciaal aangelegd als trainingslocatie voor de Nederlandse Olympische mountainbikers. De dag werd afgesloten met een borrel.

Reageer op dit artikel