nieuws

Beekhoven Bikes genomineerd voor Beste Winkelier van Amsterdam Noord

Retailing

Beekhoven Bikes genomineerd voor Beste Winkelier van Amsterdam Noord
Jeffrey Beekhoven wist met Beekhoven Bikes al door te dringen tot de zes genomineerden voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012, nu is zijn zaak genomineerd voor de verkiezing Beste Winkelier van Amsterdam Noord.

Beekhoven Bikes was in 2012 een van de zes genomineerden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. De winkel van Jeffrey Beekhoven en zijn ouders in Amsterdam is nu genomineerd voor de titel Beste winkelier van stadsdeel Noord. “Maar liefst 26 winkeliers hebben zich ingeschreven voor deze verkiezing en wij zijn doorgedrongen tot de laatste drie”, aldus Jeffrey.

Beekhoven Bikes is een allround fietsenwinkel. Na 27 jaar gevestigd te zijn geweest op het Zuideinde, is de winkel twee jaar geleden verhuisd naar een nieuwe winkel op de Draaierweg. Deze nieuwe winkel biedt een groot assortiment aan kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en elektrische fietsen. De jury vindt Beekhoven Bikes een goed voorbeeld van een Noordse ondernemer die met zijn tijd meegaat. “Niet alleen hebben ze de sprong gewaagd naar een nieuwe locatie met een veel ruimer aanbod. Ze zijn ook heel actief met sociale media, verkoop via een website en een app voor smartphones.”

Reageer op dit artikel