nieuws

Volledige koppeling VMSII en ZEG nu beschikbaar

Retailing

Afgelopen maand is de koppeling tussen VMSII en ZEG volledig afgerond. Ondernemers hebben nu de mogelijkheid het ZEG artikelbestand in te lezen en direct de artikelen elektronisch te bestellen.

Volledige koppeling VMSII en ZEG nu beschikbaar
De koppeling tussen VMSII en ZEG is volledig afgerond, zodat ondernemers nu de mogelijkheid hebben het ZEG artikelbestand in te lezen en direct de artikelen elektronisch te bestellen.

Met deze koppeling is het mogelijk om via het Vendit systeem VMSII direct het actuele assortiment van ZEG producten in te zien. Bovendien kunnen de pakbonnen elektronisch worden ingelezen in VMSII. Zodra een order wordt afgeleverd zijn de artikelen eenvoudig binnen te boeken door het scannen van de bijgeleverde pakbon. Zo staan alle bijbehorende details, afbeeldingen en prijzen direct en volledig automatisch in VMSII.

Beschikbare voorraad automatisch gecontroleerd

Gérard Mimpen, manager Benelux ZEG licht toe: “Vorig jaar is de koppeling met VMSII opgestart waarbij ondernemers het artikelenbestand reeds in konden lezen. Vanaf deze maand wordt tevens de beschikbare voorraad automatisch gecontroleerd en wordt de complete pakboninformatie opgehaald. Deze koppeling bespaart ondernemers tijd en geld aangezien er nu direct via VMSII orders kunnen worden geplaatst en men geen artikel- en prijswijzigingen met de hand meer hoeft bij te werken. Alle updates vinden plaats op het moment dat er contact wordt gemaakt met onze webservice. Dat maakt het zeer eenvoudig!”

Reageer op dit artikel