nieuws

Personeelslid Van Kortenhof redt leven klant

Retailing

Personeelslid Van Kortenhof redt leven klant
V.l.n.r. Luuk Dekker, Leon Visser, Arie Kraaijeveld en Nicole van Kortenhof.

Dankzij het kordate ingrijpen van personeelslid Leon Visser is het leven van klant Arie Kraaijeveld gered. Hij werd een aantal weken geleden in de winkel van Miranda en Nicole van Kortenhof in Vlaardingen getroffen door een hartaanval. Leon Visser begon direct met reanimeren. Zijn collega Luuk Dekker waarschuwde ondertussen hulpdiensten die al snel met een ambulance voor de deur stonden.

Bij het vertrek uit de winkel had hij al weer een hartslag en na een hartoperatie kwam Arie Kraaieveld  afgelopen vrijdag naar de fietsenwinkel om zijn ‘redders’ te bedanken. Nicole van Kortenhof is enorm trots op haar personeel: “Zij hebben er alles aan gedaan om Arie Kraaijeveld hulp te bieden totdat het ambulancepersoneel het kon overnemen. Het was voor iedereen enorm schrikken. Toen meneer na de operatie weer aanspreekbaar was, heeft hij direct gezegd dat hij samen met de krant naar de winkel zou komen om bloemen te brengen. Het was behoorlijk emotioneel om hem afgelopen vrijdag, weer blakend van gezondheid, in de winkel te mogen ontvangen.”

Reageer op dit artikel