nieuws

Online trainen met Bike Totaal Academy

Retailing

Online trainen met Bike Totaal Academy
Maarten de Vos: “We zijn gegroeid van verkoopondersteunende organisatie naar fullservice retailorganisatie."

Bike Totaal introduceerde tijdens de Bike Totaal Sales Kick-Off, die op 4 maart in Utrecht werd gehouden, een online platform waar ondernemers en medewerkers trainingen kunnen volgen en examens kunnen afleggen. “Door deze Bike Totaal Academy zijn de ondernemers en medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen,” zei Maarten de Vos, directeur van Bike Totaal.

De Vos toonde zich tijdens het evenement tevreden over de groei die de organisatie realiseert. “Bike Totaal kijkt terug op een goed jaar. Dat maakt het mogelijk om verder te investeren in de uitbreiding van onze dienstverlening. We zijn de afgelopen jaren gegroeid van een verkoopondersteunende organisatie naar een fullservice retailorganisatie.”

Leveranciersdashboard

Bike Totaal heeft eerder dit jaar de samenwerking met haar leveranciers geïntensiveerd met de oplevering van het ‘leveranciersdashboard’. Het is een QlikView Dashboard waar de leveranciers dagelijks anoniem gemaakte verkoop- en voorraaddata van de winkels kunnen volgen. Bike Totaal wil ook de buitendienst van haar leveranciers goed inzicht geven in de organisatie. Voorafgaand aan de Sales Kick-Off werden daarom de buitendienstmedewerkers van de contractleveranciers uitgenodigd voor een Bike Totaal presentatie.

Fun

Andere onderdelen van de Sales Kick-Off waren een Kartbattle, een Rolling Dinner op het leveranciersplein, een muziekworkshop en een training van DOOR training onder leiding van Bart van Luijk.

Reageer op dit artikel