nieuws

Jacobsons wordt contractleverancier van Bike Totaal

Retailing

Jacobsons wordt contractleverancier van Bike Totaal

Bike Totaal voegt Jacobsons toe als contactleverancier. Met ingang van 1 april wordt Jacobsons ondersteund in de landelijke reclamecampagnes met huis-aan-huis folders, instore activiteiten en op de Bike Totaal website.

“Onlangs hebben wij de categorie management geïntroduceerd bij de Bike Totaal ondernemers. Bike Totaal heeft veel recreatieve en sportieve winkels en daarin kan een merk als Ortlieb van Jacobsons niet ontbreken in het assortiment. Daarom hebben wij gekozen voor de samenwerking met Jacobsons”, aldus Jeroen Schrijver, Commercieel manager bij Bike Totaal.

Jacobsons is onderdeel van AGU Holding, waardoor de tassen ook centraal in de webshop aangeboden kunnen worden. Naast Ortlieb heeft Jacobsons nog veel meer interessante merken die een aanvulling geven op de recreatieve en sportieve winkels van Bike Totaal.

Cees-Jan van der Plas, Directeur Jacobsons, vindt de samenwerking met Bike Totaal een logische stap. “Jacobsons heeft zich de afgelopen jaren vooral gekenmerkt als uitstekende serviceverlener met oog voor de klant en wat er speelt op de markt. Op dit moment is Jacobsons niet meer weg te denken als distributeur van high-end wielerkleding en fietsaccessoires. Wij herbergen juist die brands die een must zijn voor alle fietsliefhebbers, en daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Bike Totaal.”

Reageer op dit artikel