nieuws

Isaac shop-in-shop stores

Retailing

Isaac shop-in-shop stores
Isaac Challenge Stores komen in alle landen waar het merk te koop is.

Isaac heeft als nieuwe strategie om naast de reguliere Isaac-specialisten een nieuw concept neer te zetten, de Isaac Challenge Store. Dit concept is bedacht om klanten kennis te laten maken met de beleving en de filosofie van het merk en om alle Isaac-modellen goed te kunnen presenteren. Isaac streeft er naar om in alle landen waar het merk te koop is enkele van deze stores te hebben.

Isaac groeit en heeft een duidelijke toekomstvisie. Naaste selectieve distributie maakt een exclusieve belevingswinkelformule daar deel van uit. De shop-in-shop stores worden ondergebracht bij sportieve fietsspecialisten die service en vakmanschap zeer hoog in het vaandel dragen en die de volledige collectie Isaac fietsen kunnen tonen. Zo kunnen fietsliefhebbers niet alleen alle modellen goed bekijken, maar kunnen er ook proefritten worden gemaakt en kan een fiets geheel volgens het Isaac ‘a la carte’ programma worden samengesteld naar de wensen van de klant.

Isaac Challenge Store biedt beleving, keuze, advies en service

Beleving, keuze, advies, vertrouwen en service worden steeds belangrijker in de fietsbranche. Voor Isaac zijn dit dé instrumenten om als ondernemer klanten te vinden én te binden en om je mee te kunnen onderscheiden. Ten opzichte van concurrenten maar ook om de klantvoordelen te kunnen tonen ten opzichte van online verkoop bijvoorbeeld.

Bij een Challenge Store kunnen geïnteresseerden Isaac fietsen (race carbon, race aluminium, triathlon/TT, mountainbike), kleding en accessoires bekijken. Tevens treft de klant er Isaac specialisten die uitstekend kunnen adviseren over de voor hen beste fiets en zullen klanten ervaren hoe belangrijk zorgvuldig opmeten is voor het bepalen van de optimale framemaat, cranklengte, stuurbreedte en lengte/hoek van de stuurpen. Alleen een optimaal passende fiets, afgestemd op de wensen, mogelijkheden en ambities van de klant, leidt tot het beste resultaat en een tevreden en loyale klant.

Bike-Fun Peter Hogenhout en Cor Mantel Tweewielers

Binnenkort openen de eerste Isaac Challenge Stores in Nederland:

Zaterdag 30 maart 2013 Bike-Fun Peter Hogenhout Kerkraderweg 84, 6416 CL Heerlen.

Zaterdag 6 april 2013 Cor Mantel Tweewielers Hoofddorpweg 11-13, 1059 CS Amsterdam.

Alle Isaac modellen worden dan in deze prachtige winkels gepresenteerd en het is zeker de moeite waard om deze dagen te komen kijken. Er zal niet alleen veel te zien, maar ook van alles te doen zijn.

Reageer op dit artikel