nieuws

HIT-MKB traint buitendienst Bikes&Retail

Retailing

HIT-MKB traint buitendienst Bikes&Retail
De buitendienst van Bikes&Retail tijdens een training door HIT-MKB.

Bikes & Retail is onlangs de exclusieve partner geworden van HIT-MKB. Door deze samenwerking met HIT-MKB waarbij al meer dan 4.000 bedrijven zijn aangesloten kan Bikes & Retail de bij hun aangesloten leden inkoopvoordeel bieden op energie, afvalverwerking, telecom, kantoorartikelen, drukwerk en verzekeringen.

Voor deze samenwerking hebben Bikes & Retail en HIT-MKB een speciaal inkoopplatform gebouwd. Het inkoopcollectief HIT-MKB zegt marktleider in het vormen van inkoopcollectieven voor het MKB en grootbedrijven te zijn.

De ondernemers van Bikes & Retail krijgen bij HIT-MKB een eigen portaal  aansluiting waar ze in een oogopslag kunnen zien welke contracten zijn afgesloten en wat hun besparing is dankzij de deelname aan het inkoopcollectief.

Betalingen blijven rechtstreeks naar leveranciers gaan

“Betalingen blijven de deelnemers nog steeds doen aan de leveranciers van diensten waarmee het inkoopcontract is afgesloten. Zo blijft de constructie helder en transparant en is voor iedereen duidelijk wat de besparingen zijn,” aldus Perry Jansen, directeur Bikes & Retail. “Bikes & Retail heeft voor de tweewielerbranche de exclusiviteit op het aanbieden van de diensten van HIT-MKB.”

Om ervoor te zorgen dat de buitendienst van Bikes & Retail in staat is te signaleren welke ondernemers met HIT-MKB kunnen werken, werden zij deze week door HIT getraind. “Zo kan onze buitendienst goed de voordelen die deze exclusieve samenwerking met zich meebrengt goed aan de aangesloten ondernemers over te brengen, is deze recentelijk getraind door HIT-MKB. Onze ondernemers zullen op korte termijn worden benaderd voor een korte presentatie van HIT-MKB en een inkoopscan,” aldus Jansen.

Reageer op dit artikel