nieuws

CycleSoftware ontwikkelt tegoedbon-integratie

Retailing

CycleSoftware ontwikkelt tegoedbon-integratie
Met nieuwe tegoedbon-integratie in Cycle Software kun je eenvoudig via de kassa een tegoedbon genereren.

De verkoop van een cadeaubon of tegoedbon verhoogt de omzet en biedt een extra service aan klanten, maar de administratie en registratie van deze bonnen is tot nu toe een moeilijke klus. Met de nieuwe integratie in CycleSoftware kun je voortaan eenvoudig via de kassa een tegoedbon genereren.

Na de betaling maakt het systeem een unieke barcode aan, die is gekoppeld aan de waarde van de bon. Zodra een klant met de tegoedbon wil betalen, boekt het systeem automatisch de waarde af. Het eventueel niet bestede bedrag blijft gewoon op de tegoedbon staan voor een volgende aankoop. Deze nieuwe tegoedbon integratie is standaard beschikbaar voor iedere gebruiker van CycleSoftware.

Aanschaf tegoedbon via website winkel

Ook is er nu een module waarmee klanten via de website van de ondernemer een tegoedbon kunnen aanschaffen. Na de betaling via iDeal krijgt de klant de tegoedbon in PDF- formaat in de mailbox. Deze bon is ook direct zichtbaar in het CycleSoftware pakket van de ondernemer. Tevens zijn in eigen huisstijl tegoedbonnen in creditcardformaat te verkrijgen, die in een cadeauverpakking kunnen worden meegegeven aan de klant.

“We willen onze klanten zoveel mogelijk tools aanbieden om de consument te kunnen bedienen en te binden. Mensen hebben steeds minder tijd en willen bijvoorbeeld snel nog even een cadeautje kopen voordat ze op een verjaardag gaan. Ook de administratie van de tegoedbonnen is eenvoudig en duidelijk. Een bijkomend voordeel is dat de BTW pas verrekend hoeft te worden bij inname van de cadeaubon. Diverse onderzoeken wijzen bovendien uit dat 20 tot 30% van de tegoedbonnen uiteindelijk niet worden ingewisseld,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

Reageer op dit artikel