nieuws

Bike Totaal traint volop voor Alpe d’HuZes

Retailing

Bike Totaal traint volop voor Alpe d’HuZes
“Het doel is om het sponsorresultaat van vorig jaar te overtreffen, toen hebben wij ruim € 36.000,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding”, aldus teamcaptain Jeroen Schrijver.

Het Bike Totaal Zinvol op je zadel team fietst dit jaar voor de derde keer mee voor het goede doel Alpe d’HuZes. Op donderdag 6 juni gaat het team tot het uiterste om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Doel dit jaar is om met het hele team zes keer de berg te beklimmen.

Het Bike Totaal team bestaat uit de volgende enthousiaste en gemotiveerde fietsers: André Wolters (Bike Totaal Wolters), Nol van der Velden, Rico Scholten (Bike Totaal Boom Barendrecht), Ewout Paats (Productmanager Bike Totaal), Arie-Willem Stout (Bike Totaal Stout), Minze Kramer (Bike Totaal Kramer), Niels Buiting en teamcaptain Jeroen Schrijver (Commercieel Manager Bike Totaal).

Hele team zes keer de berg beklimmen

Het Bike Totaal team gaat opnieuw de uitdaging aan om zes maal de vermaarde alpenreus Alpe d’Huez op één dag te beklimmen. In totaal doen er 7.500 deelnemers mee, zowel teams als individuele deelnemers. “Het doel is om het sponsorresultaat van vorig jaar te overtreffen, toen hebben wij ruim € 36.000,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding”, aldus teamcaptain Jeroen Schrijver. “Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen, daar hebben we veel sponsoren voor nodig. Wij gaan 6 juni tot het uiterste en zijn nu al volop aan het trainen, zodat we dit jaar ons doel bereiken om met het gehele team zes keer de berg te beklimmen.”

Bike Totaal wil gezond leven met fietsen stimuleren

Begin 2011 is het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team opgericht om mee te doen aan Alpe d’HuZes 2011. Met dit initiatief wil Bike Totaal een gezond leven met fietsen stimuleren. De sponsorbedragen die deelnemers aan de beklimming van de Alpe d’Huez inzamelen, worden door Stichting Alpe d’HuZes ingezet om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker.
Doneren aan het Bike Totaal Zinvol op je zadel team kan via: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/bike-totaal-zinvol-op-je-zadel

Reageer op dit artikel