nieuws

Augusta Bike Totaal’s Contractleverancier van het Jaar

Retailing

Augusta Bike Totaal’s Contractleverancier van het Jaar
Het team van BBB Cycling nadat het in ontvangst nemen van de trofee voor Bike Totaal Contractleverancier en Beste Onderdelen en Accessoires leverancier van het jaar 2012.

Augusta is tijdens de Bike Totaal Leverancier van het Jaar-verkiezing tweemaal in de prijzen gevallen, namelijk als Contractleverancier en als Beste Onderdelen & Accessoires leverancier van het jaar 2012. Dit maakte algemeen directeur Maarten de Vos bekend tijdens de Bike Totaal Sales Kick-Off 2013 in DeFabrique in Utrecht.

Er werden vier prijzen uitgereikt; Beste Fietsenleverancier, Beste Onderdelen & Accessoires leverancier, Beste Dienstenleverancier en Contractleverancier van het jaar 2012. Van alle contractleveranciers van Bike Totaal maakte Augusta het verschil door zowel de prijs van Beste Onderdelen & Accessoires leverancier als de Contractleverancier van het jaar 2012 in de wacht te slepen.

‘Eerste plaats behouden is de uitdaging’

Marc Roelofsen was erg blij met beide prijzen. “Wij hebben hier twee jaar geleden ook gestaan en weten als geen ander dat het behouden van een eerste plaats moeilijker is dan het behalen ervan. Dit jaar gaan wij ons uiterste best doen om hier volgend jaar ook weer te staan.”

Als Contractleverancier van het Jaar heeft Augusta met 351,9 punten gewonnen van de nummer 2 ENRA (345,4 punten) en de nummer 3 AGU (331,4 punten).

Lagere rapportcijfers in 2012 vooral qua service en garantieafhandeling

De Vos in zijn presentatie: “Algemene trend dit jaar is dat er lagere rapportcijfers zijn gegeven dan in 2011. Wanneer we naar de totaaltelling van de vragen kijken zien we dat er vaker goed en voldoende is gescoord door vrijwel alle leveranciers. Dat zien we dan ook terug in de totaaltelling van de vragen. We zien met name dat bij het punt service en garantieafhandeling bij de fietsfabrikanten veel huiswerk ligt. Op dit punt werd veel slechter gescoord dan vorig jaar.”

Beste Fietsenleverancier

In de categorie Beste Fietsenleverancier heeft Batavus op de volgende punten gewonnen: prijs-kwaliteitverhouding, dealeracties, administratieve afhandeling van pakbonnen en facturen. Batavus scoort daarnaast ook het beste op de afhandeling van garantieclaims.

Reageer op dit artikel