nieuws

Uitrol Digitaal Samenwerken verloopt vlot

Retailing

Uitrol Digitaal Samenwerken verloopt vlot
Het Bobike management, vlnr Rob Beset, Ronald Scheppink en eigenaar Hans Drexler, onderkent het belang van Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche.

De uitrol van het platform Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST) verloopt voortvarend. Dremefa (Bobike) is de volgende leverancier die zijn databestanden geschikt heeft gemaakt voor dit platform. Wim van Vliet, voorzitter stichting DST is verheugd te kunnen melden dat DST inmiddels de werkvloer van de tweewielerspecialist heeft bereikt.

Van Vliet: “Pilot detaillisten met de kassasystemen Cyclesoftware, Adsoft, Vendit en deze maand ook Wilmar, ontvangen inmiddels via DST artikelbestanden in hun winkelautomatisering. Deze pilotfase is van groot belang, want op de werkvloer wordt geconstateerd welke punten in het proces eventueel nog verbeterd moeten worden, alvorens we na de zomer ander ondernemers op het platform aansluiten. Ik zal detaillisten in de komende tijd vaker gaan informeren over deze voor hun bedrijf belangrijke ontwikkelingen.”

Bobike ziet belang voor detaillist

Dremefa is tot deze stap gekomen vanwege het belang voor haar dealers heeft. “Bobike is aangehaakt omdat we het belangrijk vinden dat onze dealers over de complete, maar vooral correcte collectie-informatie online kunnen beschikken,” aldus Ronald Scheppink, directieteamlid Bobike.

Bobike directieteamlid Rob Beset onderschrijft dit. “Wij zien in DST veel voordelen. Het ondernemen in de tweewielerbranche wordt er absoluut makkelijker door. Belangrijk voor de vakhandel om hierbij aan te sluiten en zodoende altijd de actuele informatie bij de hand te hebben. De consument kan dan snel en correct geïnformeerd worden en transacties kunnen snel worden gesloten.”

Reageer op dit artikel