nieuws

Louis Verwimp start nieuw seizoen met Dealerdagen

Retailing

Groothandel Louis Verwimp in Valkenswaard houdt op 3, 4 en 5 maart aan het begin van het tweewielerseizoen speciale Dealerdagen. Alle nieuwe producten voor seizoen 2013 zijn te bewonderen in de magazijnen van de grossier.

Louis Verwimp start nieuw seizoen met Dealerdagen
De Louis Verwimp Dealerdagen bieden - naast veel nieuws - ook veel Brabantse gezelligheid.

Tijdens de dealerdagen kunnen detaillisten in een ongedwongen sfeer snuffelen tussen de koopjes en aanbiedingen en zich laten informeren over de nieuwste items van alle merken van Louis Verwimp, zoals Miche, Golden Lion kinderfietsen, Dedacciai en Bikkel Bikes. Verder zijn er leerzame technische workshops te bezoeken.

In onderstaande video krijgt u een indruk van wat er tijdens de dealerdagen te zien is.

Reageer op dit artikel