nieuws

Kruitbosch Cycle Universe beëindigt samenwerking met Biretco

Retailing

Kruitbosch Cycle Universe beëindigt samenwerking met Biretco
Algemeen directeur Chris Kruitbosch: "Voor dit seizoen zijn we er niet uitgekomen met Biretco.”

De samenwerking tussen Kruitbosch Cycle Universe (KCU) en Biretco wordt per 22 augustus 2013 beëindigd. Door de huidige invulling ziet KCU geen meerwaarde in de samenwerking en KCU zal daarom niet langer optreden als contractleverancier.

Kruitbosch Cycle Universe investeert in de relatie met de tweewielerspecialist en zal zich met haar productprogramma’s en ondersteunende diensten daar ook in de toekomst op blijven richten.

Onderhandelingen 2013 op niets uitgelopen

Algemeen directeur Chris Kruitbosch: “Bij een langdurige samenwerking, zoals wij met Biretco hadden, kijk je altijd naar hoe je gezamenlijk kunt optrekken om de leden iets extra’s te kunnen bieden. De samenwerking moet echter voor beide partijen, dus ook voor ons, toegevoegde waarde hebben, in de condities en de gezamenlijke acties die je doet. Voor dit seizoen zijn we daar niet uitgekomen met Biretco helaas.”

Kruitbosch sluit niet uit dat in de toekomst er eventueel wel weer samengewerkt zal worden met Biretco. “We zien dat de markt snel aan het veranderen is, en gezien onze lange relatie met Biretco sluiten we dit zeker niet uit. Maar voor nu liggen de standpunten te ver uit elkaar.”

Biretco algemeen directeur Willem Veenstra was vooralsnog onbereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel