nieuws

Kester2Wielers is Tweewielerwinkel van het Jaar 2013

Retailing

Kester2Wielers is Tweewielerwinkel van het Jaar 2013
Het team van Kester2Wielers viert de overwinning.

De 16e editie van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing is gewonnen door Kester2Wielers uit Wateringen. Het was een moeilijke beslissing dit jaar voor de jury: de drie finalisten waren enorm aan elkaar gewaagd. Met een klein verschil werd de winkel van Jeroen van Kester vandaag tijdens de BOVAG Fietsbranchedag in het Cinemec in Ede officieel uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2013.

De jury was onder de indruk van de mooie lifestylepresentatie in de winkel van Kester2Wielers. Medefinalisten Bikeshop Amersfoort en Fietscity Brama werden respectievelijk tot nummer 2 en 3 uitgeroepen. Zij kregen een beker en oorkonde uitgereikt. In het februarinummer van Tweewieler leest u een uitgebreid artikel met de winnaar Jeroen van Kester en nadere informatie over de andere twee finalisten.

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar wordt georganiseerd door het vakblad Tweewieler.

Reageer op dit artikel