nieuws

ENRA Verzekeringen naar België

Retailing

ENRA Verzekeringen naar België
"We mogen steeds meer klanten uit België verwelkomen. Daardoor kregen we ook steeds meer verzoeken om de koppeling met ENRA België te integreren", aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware. Foto: ENRA

Met ingang van deze maand, februari 2013 kan ook de professionele tweewiel vakhandel in België e-bike verzekeringen afsluiten voor hun klanten. ENRA was al actief in Duitsland vanaf 2007, en nu dus ook bij onze zuiderburen.

Belgische vakhandelaren kunnen een e-bike verzekering, net als in Nederland, rechtstreeks via de dealerportal van ENRA afsluiten. De verzekering wordt in de winkel afgesloten en de e-bike van de klant is direct verzekerd.

Ook inclusief Pechhulp

Net als in Nederland is ook deze verzekering inclusief Pechhulp. Dat houdt in dat de klant 24 uur, 7 dagen in de week, bij pech gebruik kan maken van de pechhulp service. De klant krijgt hiervoor een speciaal pasje met een telefoonnummer.

Diefstalverzekering

Verder is de e-bike natuurlijk voor diefstal en casco verzekerd. Ook eventuele schademeldingen kunnen via de dealer digitaal worden afgehandeld met ENRA. Meer informatie leest u op de site van ENRA.

Reageer op dit artikel