nieuws

Cube Academy training voor dealers

Retailing

Cube Academy training voor dealers
Salesmanager van Cube Bart van den Biggelaar - hier in zijn element - over de Cube Academy: "Het is een meerwaarde en draagt bij aan het succesvol verkopen van fietsen."

De eerste Cube Academy van het seizoen had afgelopen week plaats. Deze zogenaamde Cube Academy 2.0 was bedoeld voor dealers en hun medewerkers die de Cube Academy 1 (een training die in 2011 werd geïntroduceerd) met succes hadden afgerond.

De Cube Academy is een eendaagse cursus waarin achtergrondinformatie wordt aangeboden over het bedrijf en de producten van Cube. Tijdens de Cube Academy 2.0 wordt onder meer aandacht besteed aan vernieuwingen in de collectie, zoals het nieuwe Cube Stereo platform en de AMS 100 SHPC 29ers.

Salestraining

Een medewerker van SRAM vertelt daarnaast meer over de componenten op de fietsen. Ook krijgen de medewerkers van tweewielerbedrijven een salestraining. Aan het eind van de dag krijgen alle deelnemers die de training met goed gevolg hebben afgelegd een Cube Academy 2.0 certificaat.

Reageer op dit artikel