nieuws

BOVAG start BOVAG Juridische Diensten

Retailing

BOVAG start BOVAG Juridische Diensten
Als er een zware hulpvraag is, kunnen leden vanaf nu terecht bij BOVAG Juridische Diensten (BJD).

BOVAG lanceert BOVAG Juridische Diensten waar haar leden terecht kunnen met vragen over arbeidsrecht, CAO’s, milieu, fiscale en algemeen juridische zaken. Door de branchespecifieke kennis van deze juristen kunnen leden sneller geholpen worden en dat doen ze ook nog tegen een scherp tarief

Leden kregen via de BOVAG Servicedesk al gratis antwoord op al hun juridische vragen. Als de hulpvraag verder gaat en er moeten bijvoorbeeld juridische papieren worden aangepast of stukken worden opgesteld, dan kunnen leden vanaf nu terecht bij BOVAG Juridische Diensten (BJD).

Geen onverwachte kosten

Onze juristen kunnen dankzij hun branchespecifieke kennis sneller helpen en dat doen ze ook nog tegen een aantrekkelijk tarief. Leden lopen overigens niet het gevaar tegen onverwachte kosten aan te lopen. Bellen ze met de BOVAG Servicedesk, dan worden ze gratis geholpen door de juridische adviseurs. Worden ze doorverbonden met de BJD, dan kunnen ze daar gebruik maken van een gratis intakegesprek voordat er kosten worden doorberekend. De BOVAG Servicedesk en BJD checken ook of het lid voor deze zaak al voor rechtsbijstand is verzekerd, en dus sowieso geen kosten maakt.

Sneller weer aan de slag

Indien de BJD gebruik moet maken van een externe deskundige op juridische gebied dan blijft voor het BOVAG-lid BJD het aanspreekpunt. Dankzij de hulp van BOVAG Juridische Diensten kunnen leden weer sneller aan de slag met datgene waar ze écht goed in zijn: ondernemen.

Reageer op dit artikel