nieuws

Biretco reactie op beëindigde samenwerking met KCU

Retailing

Biretco reactie op beëindigde samenwerking met KCU
Biretco's algemeen directeur Willem Veenstra, rechts op de foto, betreurt het dat de samenwerking met KCU niet langer plaatsvindt.

Willem Veenstra, algemeen directeur Biretco, geeft een reactie op het bericht van Kruitbosch Cycle Universe (KCU) dat vandaag op tweewieler.nl is gepubliceerd. ‘In tegenstelling tot de gesprekken met andere relaties hebben de gesprekken met KCU duidelijk gemaakt dat ondanks de inzet van beide kanten de zienswijze over samenwerking te ver uiteen lag en wij gezamenlijk helaas niet in staat waren dit te overbruggen.

Veenstra: ‘In de afgelopen maanden hebben wij samen met de diverse business partners vele goede gesprekken gevoerd over de wijze waarop wij als Biretco onze ondernemers nog beter willen ondersteunen bij het verbeteren van het rendement in hun winkel. Dit heeft geresulteerd in een vergaande intensivering van samenwerking en verbeterde voorwaarden voor de ondernemers via het Biretco Bestel Systeem dat inmiddels voor al onze ondernemers ter beschikking staat. Uiteraard hebben wij daarvoor de firma Kruitbosch, als partner waarmee wij al jaren zeer prettig samenwerken, als een van de eerste benaderd.’

‘Wij betreuren deze ontwikkeling zeer en hadden graag gezien dat wij ook met KCU tot overeenstemming waren gekomen. Samenwerking in de toekomst wordt zeker niet uitgesloten.’

‘Uiteraard zullen wij de bij Biretco aangesloten ondernemers hierover verder informeren.’

Reageer op dit artikel