nieuws

AssemblyReel is slimme slanghaspel voor de fietswerkplaats

Retailing

AssemblyReel is slimme slanghaspel voor de fietswerkplaats
Eén korte extra impuls met het luchtgereedschap is voldoende om de slang automatisch op te laten wikkelen.

De AssemblyReel is een slanghaspel met elektromotor die de slang na afloop van het werk automatisch oprolt. Gerretsen Trading uit Soest is door AssemblyReel aangesteld als exclusieve importeur.

Bij de AssemblyReel van Gerretsen Trading is er geen aparte knop om de motor te laten starten met het opwinden van de slang. Eén korte extra impuls met het luchtgereedschap is voldoende om de slang automatisch op te laten wikkelen, ongeacht welk merk en/of type luchtgereedschap wordt gebruikt. Het uittrekken van de slang gebeurt handmatig. Omdat de haspel geen veer heeft, gaat dat zonder weerstand.

De slanghaspel is verkrijgbaar met motoren in 24V, 110V en 240V uitvoering en is voorzien van een slang met een lengte van twintig meter en een slangbinnendiameter van 3/8″. De maximale werkdruk is 10 Bar. Prijs: € 1.385,- excl. BTW.

Reageer op dit artikel