nieuws

Vendit Academy begin 2013 van start

Retailing

Vendit Academy begin 2013 van start

De verbouwing is op dit moment in volle gang en op 1 februari aanstaande zal de Vendit Academy haar deuren openen. De eerste verdieping wordt volledig ingericht ten behoeve van educatieve doeleinden, inclusief een fraai ingerichte lunchroom voor de cursisten.

De nieuwe Vendit Academy bevat twee cursuslokalen, voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur. Tevens zijn alle werkplekken voorzien van personal computers. Iedere zaal biedt plaats aan twintig personen en dankzij een verschuifbare en geluiddichte scheidingswand kan er ook één grote ruimte gecreëerd worden.

“Lang gekoesterde wens”
“In het verleden organiseerden wij op diverse locaties trainingen voor onze klanten”, vertelt Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit. “Echter volledig ingerichte cursuslokalen met computers waren schaars en dienden we lang van te voren te reserveren. Bovendien logen de huurprijzen er ook niet om. Met de Academy is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.”

“We besteden veel aandacht aan kennisoverdracht. Zo vindt installatie en training altijd bij iedere klant op locatie plaats en circa 4 tot 6 weken later is er sprake van een zogenaamde terugkomdag om de puntjes op de ‘I’ te zetten. VMSII is weliswaar zeer gebruikersvriendelijk, echter ook uitgebreid qua mogelijkheden en sommige functies gebruik je nu eenmaal niet iedere dag. Daarnaast verschijnen er regelmatig updates met veel nieuwe mogelijkheden en willen onze klanten hun nieuwe medewerkers ook bekwamen in VMSII.”

Eigen consultants
De cursussen worden gegeven door Vendit’s eigen consultants, welke ook in klassikaal verband bekwaam zijn om kennis over te dragen. En, omdat alles in eigen beheer wordt gedaan kunnen de opleidingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief gevolgd worden.

De VMSII opleidingen betreffen nu:

  • VMSII Management (1 dag)
  • VMSII Beheer (1 dag)
  • VMSII Verkoop/shopmanager (1/2 dag)
  • VMSII Reparatie/werkplaats (ten behoeve van elektro- en tweewielerbranche, 1/2 dag)

Later zal hier ook een opleiding voor de “VMSII e-commerce module”, alsook een training “Koppeling met financiële pakketten” aan worden toegevoegd.

Vendit verzorgt tevens kosteloze VMSII Seminars/workshops VMSII winkelautomatisering (halve dag).

Reageer op dit artikel