nieuws

Tweewieler Inkoop Collectief bezoekt hoofdkantoor ZEG

Retailing

Tweewieler Inkoop Collectief bezoekt hoofdkantoor ZEG
Het kantoor van ZEG in Keulen.

Vrijwel alle ondernemers van het Tweewieler Inkoop Collectief (TIC), dat twintig winkels door heel Nederland vertegenwoordigt, hebben zich aangesloten bij ZEG. De nieuwe leden en hun partners bezochten maandag 7 januari het hoofdkantoor van ZEG in Keulen.

De ondernemers van TIC sloten zich eind 2012 aan bij de Duitse inkooporganisatie ZEG, zoals Tweewieler op 14 december 2012 meldde. Voor de kersverse ZEG-leden was het nu tijd om kennis te maken met de organisatie.

Op het programma stond een rondleiding op het hoofdkantoor van ZEG. Daarna kon men e-bikes testen op het speciale testparcours. Na de lunch hield Gerrit Gaastra een presentatie over de ontwikkeling van producten voor ZEG.

‘Een geslaagde dag’
Gérard Mimpen, Manager Benelux ZEG Bicycle Retail, begeleidde de nieuw toegetreden Nederlandse leden de hele dag. “Het was een geslaagde dag en bovendien erg gezellig. Het was een leuke groep die we op bezoek hadden. De dames en heren hebben een rondleiding gehad en uitgebreid kunnen fietsen op verschillende e-bikes uit ons programma. Na het eten gaf Gerrit Gaastra een presentatie over de productontwikkeling van de laatste jaren voor Bulls. Zelf heb ik nog wat verteld over de ZEG condities op verschillende productgroepen.”

De laatste twee uur kon men naar de huisshow, waar de nieuwe leden de verschillende merken en producten konden bekijken. ZEG had ook nog een aantal speciale aanbiedingen voor de bezoekers.

Reageer op dit artikel