nieuws

Roel Postma naar Tweewieler Academy

Retailing

Roel Postma naar Tweewieler Academy
Roel Postma gaat aan de slag bij de Tweewieler Academy en zal zich bezig houden met sales en trainingsactiviteiten.

Roel Postma, bepaald geen onbekende in de branche, gaat aan de slag bij de Tweewieler Academy. Vanuit Innovam, waartoe Tweewieler Academy behoort, wordt aangegeven dat ‘de laatste jaren veel (technische) ontwikkelingen in de tweewielerbranche hebben plaatsgevonden, waardoor de opleidingsbehoefte is toegenomen. Om goed in te kunnen spelen op deze toename is Roel Postma aan het team toegevoegd.

Roel Postma is iemand met veel ervaring in de tweewielersector. In het verleden was hij actief als trainer bij Innovam. Daarna maakte hij de overstap naar Bikes&More en Batavus als Quality Support Manager. Vorig jaar werd hij ontslagen bij Batavus, en keert nu dus weer terug in de fietsenwereld.

Zijn activiteiten binnen de Tweewieler Academy zullen gericht zijn op zowel sales als trainingsactiviteiten. Tweewieler Academy wil door te investeren en in te gaan op marktveranderingen en kwaliteit voorop te stellen, haar bijdrage leveren aan een tweewielerbranche waarin opleiden, kennis en vakmanschap gewaarborgd wordt.

Reageer op dit artikel